Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Ilmapallot kruunaavat unelmiesi häät!

Luo ilmapalloilla herkkä ja juhlallinen ilme hääjuhlaasi.

Ilmapalloilla somistat juhlapaikan näyttävästi perinteisten kukka-asetelmien sijaan tai rinnalle. Pallopainojen avulla pöytiin voidaan luoda ilmapallokimput, jotka kohovat korkealle tilaan luoden suuren juhlan tuntua. Ankeakin juhlatila muuttuu leijuvaksi unelmaksi ♥

Kumipallomme ovat upeita helmiäisenhohtoisia 100% maatuvia somistuspalloja, joiden muoto on erittäin kaunis. Kestokäsittelemme kumipallot, jolloin ne leijuvat ilmassa vähintään viisi vuorokautta. Tämä mahdollistaa juhlatilojen somistelun ennen varsinaista juhlapäivää. 

Kun suunnittelet ilmapallosomistuksesi ajoissa varmistat juhliisi juuri oikean määrän palloja. Voimme tílata sinulle myös sävyjä, joita valikoimissamme ei ole. Oikean värisävyn varmistamiseksi olet tervetullut katsomaan juhliinne sopivat sävyt ja materiaalit.

♥VINKKI Järjestä näyttävä pallopäästö vihkimisen jälkeen kirkon tai juhlapaikan piha-alueella. Jokainen vieras voi päästää kunniaksenne ilmapallon taivaalle, jolloin taivas täyttyy upeista ilmapalloista. Näin juhlanne ovat ikimuistoiset ♥

♥VINKKI  Vihkimisen jälkeen sukunimestään luopunut morsian tai sulhanen päästää taivaalle ilmapallon johon kiinnitetyssä paperin tai kankaan palasessa lukee entinen sukunimi. Tämä on hyvin symbolinen ja herkkä ele.

♥VINKKI  Ilahdutta hääjuhlassa lapsivieraita jakamalla heille ilmapallot, näin juhla on heillekkin erityisen mieleenpainuva.

♥VINKKI  Ilmapallot ovat myös upea rekvisiitta hääkuvaan. Valokuviin tulee huomaamatta onnellinen ja vapautunut tunnelma. Voit valita palloihin pukuusi sopivia näyttäviä nauhoja, jolloin kokonaisuus on täydellinen.

♥VINKKI  Hääjuhlan edetessä voitte ilahduttaa vieraita jakarmalla juhlatilan somistukseen käytettyjä palloja kotiinviemiseksi.

 

 Valikoimassamme on upeita kangasnauhoja joilla voidaan luoda ilmapallokimpuihin todella herkkä ja näyttävä lisä.

 

 

 

 Hääaiheiset foliopallomme

 

 

 HUOM! Valikoimassamme on myös upeita 60cm halkaisijaltaan olevia kumipalloja. Kuvia palloista sivun lopussa. 22€/kpl

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nämä ihanat sydän foliopallot jaettiin hääjuhlassa lapsivieraille

 

 Jättipallot nostavat tilan juhlaan!

 

Ota yhteyttä ja tilaa ilmapallot osaksi elämäsi tärkeintä päivää