Foliopallot

Foliopallot

Valikoimistamme löytyy erilaisia foliopalloja moneen eri juhlaan. Tavallisia foliopalloja, joiden halkaisija on noin 45cm ja isot muotofoliopallot, jotka ovat huomattavasti tavallisia foliopalloja suurempia sekä jätti foliopallot, jotka ovat nimensä mukaan jättimäisiä. Nyt myös talutettavia käveleviä lemmikkejä sekä bubbles palloja.

Foliopallomme ovat selvästi kiiltävämpiä, kuin tämän sivun ns. katalogi kuvat.

  • VINKKI Foliopallo on mahtava ja helppo syntymäpäivälahja. Lisää palloon vaikka nalle pallopaino, niin lahja on täydellinen. Lasten syntymäpäivillä foliopallo on myös mitä mahtavin kaverilahja!
  • VINKKI Isot metrin korkuiset numero foliopallot luovat syntymäpäivien ryhmäkuville mahtavan lisän. Juhlaväen "hassutellessa" numeroiden kanssa valokuvaaja saa varmasti hienoja ja hauskoja kuvia joista myös juhlan aihe näkyy!

Foliopallo on hieno jo sellaisenaan, mutta siihen voidaan yhdistää esimerkiksi kumipalloja, jolloin foliopallosta saadaan hieno ilmapallokimppu. Foliopallojen hintaan sisältyy tavallinen pallopaino, mutta ilmapallokimppu vaatii jo suuremman painon. Katso pallopaino valikoimastamme juuri sinun kimppuusi sopiva paino. Pallopaino jää saajalle muistoksi, kun itse ilmapallot "lakastuvat".

Valitse valikoimastamme haluamasi pallot ja ota yhteyttä, niin täytämme pallot sinulle valmiiksi noutoa varten. Jos olet epävarma valinnastasi, voit tehdä lopullisen valintasi paikan päällä, jolloin täytämme pallot odotellessasi.

Valitse ilmapalloihisi myös nauha tai anna meidän miettiä se puolestasi.

Huom!

Foliopallot ovat metallipäällysteisiä nailonpalloja, joissa helium pysyy materiaalin ansiosta helposti useita päiviä, jopa viikkoja.

Kaikkien ilmapallojen kestoon vaikuttavat olosuhteet. Elinikää huonontavat korkea lämpötila, suora auringonvalo sekä runsas koskettelu.
Foliopallot painetaan elintarvikeväreillä, väriä saattaa irrota pallon pinnasta vesisateessa ja mikäli foliopallot pääsevät hankautumaan esim. toisiaan vasten.

Foliopallot eivät ole luontoon hajoavia, mutta ne voidaan tyhjentää ja täyttää uudelleen.

Foliopallot täytetään turvallisella helium-kaasulla, joka reagoi lämpötilan vaihteluihin.
Kylmässä ilmassa foliopallo voi vaikuttaa tyhjentyneeltä, takaisin sisälämpötilaan vietynä pallo laajenee takaisin omiin mittoihinsa. Älä vie täytettyä foliopalloa korkeisiin lämpötiloihin, koska heliumin äkillinen laajentuminen voi aiheuttaa pallon rikkoutumisen. Huomio kesällä, että pallo ei jää kuumaan autoon!

VAROITUS!
Foliopallo saattaa johtaa sähköä, huolehti ettei pallo pääse kosketukseen eristämättömien sähköjohtojen tai –laitteiden kanssa. Älä kiinnitä palloon metallinauhoja.
Älä vapauta palloa ulkona, pallo ei ole luontoon hajoava.
Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa.