Kumipallot

Kumipallot

Nyt voimme unohtaa perinteiset kumipallot ja nauttia laadukkaista 100% maatuvista somistuspalloista. Kumipallomme ovat helmiäisenhohtoisia ja kaunismuotoisia ihanuuksia

Täytämme kumipallot heliumkaasulla ja käsittelemme ne kumipallojen kestokäsittelyaineella, jolloin ne leijuvat ilmassa vähintään viisi vuorokautta. Tämä mahdollistaa juhlatilojen somistelun ennen varsinaista juhlapäivää.

Ilmapallot sopivat kaikenikäisille juhlioille sekä kaikenlaisiin juhliin. Mitä olisi syntymäpäivät ilman ilmapalloja? Luo Ilmapalloilla herkkä ja juhlallinen ilme myös kastejuhliin, valmistujaisiin ja häihin.

  • VINKKI Järjestä mahtava ohjelmanumero synttäreille siten, että jokainen juhlija sitoo oman viestilappunsa ilmapalloon ja päästää sen sitten taivaalle.Takuulla mieleenpainuva kokemus, jota muisellaan vielä pitkään ja mietitään kuka viestin mahtoi löytää

  • VINKKI Synttäreiden lopuksi voitte hyödyntää juhlatilan somistukseen käytettyjä palloja upeiksi kaverilahjoiksi

Valitse valikoimastamme haluamasi sävyt ja ota yhteyttä, niin täytämme ilmapallot sinulle valmiiksi noutoa varten.
Valitse ilmapalloihisi myös nauha tai anna meidän tehdä valinta puolestasi. Uutuus värinä löytyy valikoimasta myös ruskea ja ruusukulta.

Voit myös ostaa palloja irtona: 10 kpl / 4€ , 20 kpl / 8€ , 50 kpl / 18€ , 100 kpl / 35€
(esimerkkihinnat eivät sisällä täyttöä)

Kumipallo | valikoimamme

Erilaisia väriyhdistelmiä inspiroimaan suunnitteluasi

Yhdistelemällä foliopalloja ja kumipalloja saat näyttäviä ilmapallokimppuja

Huom!
Kaikkien ilmapallojen kestoon vaikuttavat olosuhteet. Elinikää huonontavat korkea lämpötila, suora auringonvalo sekä runsas koskettelu.

Ilmapallo on luonteeltaan helposti rikkoutuva. Terävät esineet ja korkea lämpötila (esim. kosketus lamppuun) poksauttavat etenkin kumipallot helposti. Suora auringonvalo voi myös nostaa kaasun lämpötilan niin suureksi, että normaali lämpölaajentuminen ylittää pallon venymiskyvyn ja pallo poksahtaa rikki. Heliumilla täytetyt ilmapallot eivät kuitenkaan sisällä minkäänlaista räjähdysvaaraa, sillä helium on palamaton kaasu.